2014-11-20


HANDLA DINA PIMPELPRYLAR ONLINE !


VaruhallenFiskekompaniet_Malmö


Sportfiskehörnan_KristianstadStjärnås_Sportfiske


Olssons_FiskeOlssons_Fiske


Olssons_FiskeOlssons_Fiske

I stora delar av södra Sverige så är det faktiskt svårt att få tag i rätt grejor till rätt pris.
Detta har vi sedan flera år tillbaka försökt förbättra genom att lägga bra länkar till bra butiker som har en bra webbsida.
Hur många som utnyttjat tjänsten här på Pimpelforum är oklart men ännu en omfattande revidering av sidan har nu skett.


Tiden har förändrat utbudet mycket sedan den senaste uppdateringen och nu har var en av oss en "smart telefon" i fickan..
Dessa fungerar som en perfekt dator att ha med sig över allt och där kan man i stort göra precis detsamma som från en hemdator.
En del butiker har försvunnit men även nya har tillkommit och ett litet urval av dessa har lagts upp här på denna sidan.
Ett litet krux är att få hittar hit till den Nedre Menyn vilket utgör ett problem och därav så satsas det ej så stort här som annars på P.F.
Ni som ändå kommer hit till Nedre Menyn finner ett litet axplock på bra webbutiker och även till auktionssajten Tradera.
Notera att Varuhallen i Ängelholm inte har någon fungerande webbsida för tillfället. Men du kan ringa butiken på: 0431-14332.

Nytt på sidan är följande: Stockholm Fiske & Fritid, VIM-Pirken, Mieko Fishing samt Tradera - auktionssajt.
På Tradera så finner du mycket isfiske och tillbehör samt även prylar för annat fiske men tänk på att du som regel måste lägga bud.

Här får du några riktigt bra länkar till de bästa prylarna till isfisket blott ett musklick eller fingertryckning bort!
Givetvis så kan du köpa prylarna för ditt sommarfiske här igenom också, när vi har säsongsuppehåll.
Hoppas du hittar den produkten du söker efter....

FÖRKLARINGAR:

= Butiken har On-line shop via din dator eller mobil. = Butiken har endast service via telefonbeställning. (alltså inte online).

När du klickar på loggorna så öppnar du ytterligare ett nytt fönster för att underlätta när du gör dina köp eller besöker webbsidorna.